foto

Michael Stuart

  • nar. 1969
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grainne Uaile-The Movie
2015 Mlžení
2014 Robot Overlords
2013 Hvězda kriminálu
2009 Sky Has Fallen, The

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Dlouhá noc (S08E03)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
další epizody (7)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Drozd (S04E07)
další epizody (5)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
O medvědovi a krásné panně (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky