foto

Robert Schulte Hemming

  • nar. 1957
    Marl, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Der Ranger – Paradies Heimat: Zeit der Wahrheit (TV film)
Die Toten am Meer (TV film)
2019 Der Ranger – Paradies Heimat: Entscheidungen (TV film)
Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
Katie Fforde: Okamžik rozhodnutí (TV film)
Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Katie Fforde: Druhý dech (TV film)
Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Schlaflos in Schwabing (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
Nečekané dědictví (TV film)
Návrat do Sandy Bay (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Der Amokläufer - Aus Spiel wird Ernst (TV film)
Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
Hindernisse des Herzens (TV film)
In letzter Sekunde (TV film)
Koření lásky (TV film)
Mama arbeitet wieder (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Korunní svědek (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
2005 Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
Hölle im Kopf (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Neue Freunde, neues Glück (TV film)
Sladká Rita (TV film)
2004 Derrick - Die Pflicht ruft!
Jakobovy ženy (TV film)
Pražské padělky (TV film)
2003 Das Herz ist rot (TV film)
Königskinder (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Der Unbestechliche
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Hra osudu (TV film)
Hrátky s ohněm (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Tödliches Vertrauen (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca 3 (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Sedm dní v ráji (TV film)
2000 Eine Liebe auf Mallorca 2 (TV film)
Hotel Elfie (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Eine Liebe auf Mallorca (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
No Sex (TV film)
Stíny minulosti (TV film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
König auf Mallorca (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Männer vom K3 - Tödliches Spiel, Die (TV film)
Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Buddies - Leben auf der Überholspur (TV film)
Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Männer vom K3 - Zu viele Verdächtige, Die (TV film)
Trickser (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
Riziko smrti (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Kanada, Ein (TV film)
Visum in den Tod - Die Russenhuren (TV film)
1994 Das Traumschiff – Dubai (TV film)
Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Immenhof - Die verhängnisvolle Bürgschaft (TV film)
Männer vom K3 - Ende eines Schürzenjägers, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... an der Nordsee, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Tekuté zlato (S04E23)
další epizody (8)
2019 Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
Erntedank (E78)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (16)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
Vraždy na severu (TV seriál)
Filmriss (S05E16)
Schwere Zeiten (S05E15)
Über den Tod hinaus (S05E14)
další epizody (16)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (7)
Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Hass (S04E15)
Reine Geldgier (S04E14)
další epizody (8)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Im Netz (S04E07)
Eiskind (S04E06)
Am Limit (S04E05)
další epizody (7)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Die Teufelsinsel (S03E15)
Ausgekocht (S03E14)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Zivilcourage (S03E12)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
další epizody (13)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Středověká pomsta (S02E15)
Přes palubu (S02E14)
další epizody (16)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (16)
Das Duo (TV seriál)
Tote lügen besser (E24)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
Geplatzte Träume (E04)
další epizody (5)
Das Duo (TV seriál)
Wölfe und Lämmer (E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Donna Roma (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Täuschung (E08)
Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
Sippenhaft (E31)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
Strom přání (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
Der Verdacht (E27)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Blutsbande (E25)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
2001 Die Biester (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Blues (S01E11)
Tod im Internat (S01E10)
Liebesdienste (S01E09)
další epizody (11)
Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Immenhof (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Böses Blut (TV seriál)
Der rote Vogel (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky