foto

Jens Langbein

  • nar. 1962
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Der Ranger – Paradies Heimat: Zeit der Wahrheit (TV film)
Die Toten am Meer (TV film)
2019 Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
2018 Der Ranger - Paradies Heimat: Vaterliebe (TV film)
Der Ranger - Paradies Heimat: Wolfsspuren (TV film)
Katie Fforde: Okamžik rozhodnutí (TV film)
Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Katie Fforde: Druhý dech (TV film)
Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Flirtcamp (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Schlaflos in Schwabing (TV film)
2011 Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
Nezapomenutelný ráj (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Fleischermeister
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
Hindernisse des Herzens (TV film)
In letzter Sekunde (TV film)
Koření lásky (TV film)
Mama arbeitet wieder (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Korunní svědek (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
2005 Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
Hölle im Kopf (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Neue Freunde, neues Glück (TV film)
Sladká Rita (TV film)
2004 Derrick - Die Pflicht ruft!
Jakobovy ženy (TV film)
Pražské padělky (TV film)
2003 Das Herz ist rot (TV film)
Königskinder (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Der Unbestechliche
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Hra osudu (TV film)
Hrátky s ohněm (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Tödliches Vertrauen (TV film)
Vater braucht eine Frau (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Sedm dní v ráji (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
No Sex (TV film)
Stíny minulosti (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Tekuté zlato (S04E23)
další epizody (8)
2019 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na konci světa (S04E04)
Jak básníci přicházejí o život (S04E03)
Hon na vraha (S04E02)
další epizody (4)
Specialisté (TV seriál)
Nastavený čas (S04E17)
Lucy (S04E16)
Starý přítel (S04E15)
další epizody (40)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Seilschaften (E79)
Erntedank (E78)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (16)
Specialisté (TV seriál)
Duel (S03E15)
Žádostivost (S03E14)
Obracečka not (S03E13)
další epizody (36)
Vraždy na severu (TV seriál)
Filmriss (S05E16)
Schwere Zeiten (S05E15)
Über den Tod hinaus (S05E14)
další epizody (16)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (8)
Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
Hass (S04E15)
Reine Geldgier (S04E14)
další epizody (9)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Im Netz (S04E07)
Eiskind (S04E06)
Am Limit (S04E05)
další epizody (7)
2015 Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliche Beobachtung (S03E16)
Die Teufelsinsel (S03E15)
Ausgekocht (S03E14)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Gevatter Tod (S03E13)
Zivilcourage (S03E12)
Der Nackte und der Tote (S03E11)
další epizody (13)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Poslední smích (S02E16)
Středověká pomsta (S02E15)
Přes palubu (S02E14)
další epizody (16)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Lübecký roh (S01E16)
Rakev pro dva (S01E15)
Skrblíkova smrt (S01E14)
další epizody (16)
Das Duo (TV seriál)
Tote lügen besser (E24)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
Geplatzte Träume (E04)
další epizody (5)
Das Duo (TV seriál)
Wölfe und Lämmer (E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Zákon laguny (E12)
Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
Sippenhaft (E31)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Pilot (1) (E01)
Strom přání (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sicherheitsstufe 1 (E28)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
2001 Die Biester (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Blues (S01E11)
Tod im Internat (S01E10)
Liebesdienste (S01E09)
další epizody (11)
Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 35 krav a kalašnikov

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky