foto

Jens Langbein

  • nar. 1962
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Tödlicher Seitensprung (TV film)
Katie Fforde - Ziemlich beste Freundinnen (TV film)
Katie Fforde: Trable s mámou (TV film)
2016 Böse Wetter – Das Geheimnis der Vergangenheit
Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Katie Fforde: Čarodějné léto (TV film)
2015 Katie Fforde: Na vlně štěstí (TV film)
Katie Fforde: Vytoužené dítě (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Katie Fforde: Druhý dech (TV film)
Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
2013 Familie inklusive (TV film)
Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Das Duo - Tote lügen besser (TV film)
Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Schlaflos in Schwabing (TV film)
2011 Flirtcamp (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Mord in bester Familie (TV film)
Nezapomenutelný ráj (TV film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Eine Sennerin zum Verlieben (TV film)
Emilie Richards: Nový Zéland navždy (TV film)
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Fleischermeister
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Ráj na konci světa (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
Hindernisse des Herzens (TV film)
In letzter Sekunde (TV film)
Koření lásky (TV film)
Mama arbeitet wieder (TV film)
Tod in der Eifel (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Hilfe, die Familie kommt! (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Korunní svědek (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Ein starkes Team - Dunkle Schatten (TV film)
Ein starkes Team - Gier (TV film)
Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
Familie Sonnenfeld: Alle unter einem Dach (TV film)
Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Zákon laguny (TV film)
2005 Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
Hölle im Kopf (TV film)
Liebe hat Vorfahrt (TV film)
Neue Freunde, neues Glück (TV film)
Sladká Rita (TV film)
2004 Derrick - Die Pflicht ruft!
Die Albertis (TV film)
Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
Jakobovy ženy (TV film)
Pražské padělky (TV film)
2003 Das Herz ist rot (TV film)
Königskinder (TV film)
Láska, láska, láska (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Der Unbestechliche
Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
Die Männer vom K3 - Freier Fall (TV film)
Hra osudu (TV film)
Hrátky s ohněm (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Pomoc, já jsem kluk!
Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
Tödliches Vertrauen (TV film)
Vater braucht eine Frau (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Sedm dní v ráji (TV film)
Starkes Team - Verraten und verkauft, Ein (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
Muži k pronajmutí (TV film)
Scharf aufs Leben (TV film)
1999 Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
No Sex (TV film)
Stíny minulosti (TV film)
1992 Männer vom K3 - Jugendliebe, Die (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (16)
Specialisté (TV seriál)
Tajnosti a lži (S03E07)
Plný plyn (S03E06)
Ztracená mrtvola (S03E05)
další epizody (28)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
další epizody (8)
Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
Stopy krvi (E12)
Nemé výkriky (E11)
další epizody (13)
Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Nehoda (S02E14)
další epizody (24)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
Geplatzte Träume (E04)
další epizody (5)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Strom přání (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Biester, Die (TV seriál)
Donna Leon (TV seriál)
Hotel Elfie (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 35 krav a kalašnikov

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace