Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po večírku na konferenci pickuperů, svůdců žen, je v hotelovém pokoji nalezen zavražděný jeden z hostů. Jde o svůdnickou legendu Pardála. Leží mrtvý ve vířivce. K vraždě se nezávisle na sobě přiznají tři ženy. Všechny tři si vybavují, jak oběti zabodly do krku vývrtku. Major Hoffman se s tímto podivným případem obrací na Lenku a žádá ji o pomoc. Vyšetřování odhalí, že pozadí vraždy je skutečně velmi zvláštní. Lenku Braunovou navíc na konci dílu čeká velké překvapení. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení nakonec bylo zcela jasné. Což je dobře, neboť dáma a šašek druhé série mě nebavilo. Navíc jsme se ale dnes dozvěděli, jak se udělá žena, aniž by se jí muž dotkl. Vyšetřování v jednom hotelu a kavárně působí lacině. Vrah byl překvapením, nicméně způsob jeho odhalení mi byl daleký. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od lonškého října netrpělivě čekám na rozuzlení plotwistu s návratem Krále a i když se na vedlejší dějovou linku jde velmi pomalu, jsem rád, že je Matěj Hádek zpátky. Popravdě bych jej okamžitě vyměnil za Daleckého. Nicméně náplň dílu vskutku pozoruhodná, především s porovnáním poněkud nezáživných případů ze třetí série. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policie je bezradná, a tak se major Hoffman obrátí na advokátní kancelář a ta provádí vyšetřování za policii, už toto konstatování stačí, aby si divák uvědomil, jak moc je tento seriál stupidní. Advokátní kancelář platil ten šašek Hoffman ze svého platu, nebo se to platilo ze státního? Všichni (tři podezřelé z vraždy, recepční hotelu, pickupeři, vrah) jdou zase samozřejmě Lence Braunové na ruku a o všem si s ní povídají. Nakonec zase dokola opakující se trapné svolání všech zúčastněných (opět samozřejmě všichni dorazí) a usvědčení vraha na místě. Samotné odhalení vraha podle způsobu vyplnění hesla na mobilu je už za hranicí debility a nemá to s krimi a logickým vyšetřováním nic společného. Také by určitě pickupeři trpěli na svém srazu Braunovou, když se jedná o výhradně mužskou skupinu. Braunová opět vytáhla svoji slečnu, myslel jsem, že už jí ten starší polda v první sérii vysvětlil, že ona už dávno slečnou není. Pokud mám hodnotit žánr krimi/drama, musím jít hodně nízko, protože ani k jednomu žánru se toto ani nepřibližuje. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ten začátek, kdy elitní nešťastný vyšetřovatel přijde poníženě s prosíkem do advokátní kanceláře, jasně udal, jaká strašná blbost to zase bude, ach jo. ()

Dechman 

všechny recenze uživatele

Klasická televízna detektívka, kto to nemá rád, nech to nepozerá...tento žáner sa nikdy nezunuje na nedeľný večer... ()

Reklama

Reklama