foto

Stella McCusker

  • nar. 1942
    Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arthur & Claire
Bad Day for the Cut
2015 Jmenuji se Emily
2014 Odložený let
2012 Sanctuary
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
V pařátech smrti (TV film)
2009 Pět minut v nebi
2005 O čem všem je láska (TV film)
2003 Holy Cross (TV film)
1997 Bogwoman (TV film)
Tohle je moře
1992 Komedianti
Visit, The
1989 Dear Sarah (TV film)
1988 Troubles (TV film)
Zrada (TV film)
1978 Poutníkova cesta

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Zabij chlapce (S05E05)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
2014 Amber (TV seriál)
2012 6Degrees (TV seriál)
2009 Roy (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1998 Mia, moja láska (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1987 Foreign Bodies (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1978 Bracken (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace