foto

Karl Knaup

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Das Gespenst der Freiheit (TV film)
Sie hatten keine Wahl: The Victory of Women (TV film)
2017 Onkel Wanja
Tatort – Der Tod ist unser ganzes Leben (TV film)
2016 Cesta s tátou
Die Akte General (TV film)
2015 Trash Detective
2012 Milchgeld. Ein Kluftingerkrimi (TV film)
Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
Pfarrer Braun - Ausgegeigt! (TV film)
Rommel (TV film)
2011 Die fremde Familie (TV film)
2009 Big Ben - Dvojitý únos (TV film)
Meine schöne Nachbarin
2008 Big Ben: Bramborový král (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Margarete Steiff (TV film)
Tsunami (TV film)
2003 Der Ärgermacher
2002 Hra osudu (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Stahlnetz - Die Zeugin (TV film)
Zwei Männer am Herd (TV film)
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
1996 Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
1995 Transatlantis
1993 Madame Bäurin
1991 Wildfeuer
1990 Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace