foto

Lynn Farleigh

  • nar. 3.5.1942 (77 let)
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Napříč časem
Waving at Trains
2006 Miss Potter
2003 Let naslepo
1999 Trial by Fire (TV film)
1997 Pravdivá pohádka
The Ice House (TV film)
1985 Coming Through (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
1978 Daleká cesta za domovem
1973 Voices
1971 Eyeless in Gaza
1969 Three Into Two Won't Go

TV seriály

2014 Endeavour (TV seriál)
Nokturno (S02E02)
2013 Lightfields (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2008 Wallander (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nevinnost sama (S10E06)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2003 Peep Show (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Castles (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1994 Finney (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Lost Belongings (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Fighting Back (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
Claire (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
Word, The (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Romance (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Cakes and Ale (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
1971 Justice (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Plays of Today (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace