foto

Radek Kašpar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tři bratři
2013 Donšajni
2012 Posel
2010 Kajínek

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (S01E09)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)

Dokumentární

2018 J.A.R. - Eskalace dobra (koncert)
2010 ČT Live - Nightwork (koncert)
2009 ČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ES (koncert)

Host

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky