foto

Radek Kašpar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tři bratři
2013 Donšajni
2012 Posel

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Vražda na objednávku (S02E24)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dopis se záhrobí (E09)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)

Dokumentární

2018 J.A.R. - Eskalace dobra (koncert)
2010 ČT Live - Nightwork (koncert)

TV pořady

2018 Ceny Anděl 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace