foto

Faustino Di Bauda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Následníci 3 (TV film)
2016 Monster Trucks
2014 Sedmý syn

TV seriály

2018 Dobrý doktor (TV seriál)
Middle Ground (S02E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Leaving Storybrooke (S07E22)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Sacrifice (S01E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Konečná bitva 2/2 (S06E22)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Škoda, že tu nejsi (S06E10)
Poslední pomazání (S05E21)
Duše zesnulých (S05E12)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Labutí píseň (S05E11)
Medvědí král (S05E09) - a.z.
Poslední křeslo (S05E03)
další epizody (8)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Příběh dvou sester (S04E01)
Všude dobře, doma nejlíp (S03E22)
další epizody (6)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Temné doupě (S03E07)
další epizody (9)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál) - herec, a.z.
Srdcová královna (S02E09)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
Krokodýl (S02E04)
další epizody (11)
Zločin (TV seriál)
Ogi Jun (S02E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý Blotter (S05E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Hunteri Heroici (S08E08)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Padá sníh (S01E03)
To nejcennější (S01E02)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky