foto

George Lenz

  • nar. 6.4.1967 (52 let)
    Kronberg, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Adults in the Room
Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
2018 Gefangen - Der Fall K. (TV film)
2015 Bach v rytmu samby
2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
2013 Autumn Blood - Das Ende der Unschuld
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
2011 Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2009 Romy (TV film)
Stíny spravedlnosti (TV film)
2008 Taco a králíček (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Annas Alptraum kurz nach 6 (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
Erlkönig (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Mrak
Podivné experimenty
Rabenbrüder
Rosalie und Bruno
Studené léto (TV film)
Und ich lieb dich doch! (TV film)
2005 Die Leibwächterin (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
2004 Wedding Daydream
2003 Die Nacht davor
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Verbrechen des Professor Capellari - Bittere Schokolade, Die (TV film)
Zuckerbrot
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Die Rosenkrieger (TV film)
Duo - Tod am Strand, Das (TV film)
Feiertag
Soused (TV film)
2001 Leo und Claire
2000 Anwalt Abel - Das Geheimnis der Zeugin (TV film)
Anwalt Abel - Der Voyeur und das Mädchen (TV film)
Vom Küssen und vom Fliegen (TV film)
1999 Anwalt Abel - In tödlicher Gefahr (TV film)
Bomby pod Berlínem (TV film)
OA jagt Oberärztin (TV film)
1998 Appetite
Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
1993 Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
2006 Beste aus meinem Leben, Das (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Taximorde (S01E02)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Mobbing Girls (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 The Truth
2002 Feiertag

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace