foto

Marianne Wünscher

  • nar. 30.12.1930
    Berlín, Německá říše
  • zem. 9.8.1990 (59 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Vier Verrückte (TV film)
1990 Albert Einstein
1989 Drei reizende Schwestern: Das blaue Krokodil (TV film)
1987 Claire Berolina (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
V kruhu (TV film)
1986 Die Weihnachtsklempner (TV film)
Pelle der Eroberer (TV film)
Polizeiruf 110 - Das habe ich nicht gewollt (TV film)
Přízrak v křoví (TV film)
Wie die Alten sungen...
1985 Männerwirtschaft (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ich geh' zur Oma, Der (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Koritke (TV film)
Schlucker oder Fahren wir eben mal nach Görlitz (TV film)
1983 Alfons Köhler (TV film)
Casanova auf Schloß Dux (TV film)
Der Biberpelz (TV film)
Ich, der Vater (TV film)
So wie du lebst (TV film)
Verzeihung, sehen Sie Fußball?
Zille a já
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Hoffnung für Anna (TV film)
Familie Rechlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1980 Recht seriöser Herr, Ein (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
1978 Anton kouzelník
Caballero in geborgtem Frack (TV film)
Ein Kinderheim (TV film)
Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
Vier Tropfen (divadelní záznam)
1977 Cyankali (TV film)
DEFA-Disko 77
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein Strauß roter Nelken (TV film)
Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
Útěk
1976 Die Entführung (TV film)
Die Jungfrau von Orleans (TV film)
Entführung, Die (TV film)
Koncert pro pánvičku a orchestr
Liebesfallen
Strategie der Träume (TV film)
Ulybnis rovesnik! (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Heute ist Freitag (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat, Der (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
Wie füttert man einen Esel?
1973 Eva und Adam oder Wieviel Sterne hat der Himmel (TV film)
1972 27 Waggons Baumwolle (TV film)
1971 Der Mann, der nach Oma kam
Der Sonne Glut (TV film)
Die kürzeste Nacht (TV film)
1970 Aus unserer Zeit
Denn ich sah eine neue Erde (TV film)
Doktor Sommer
Effi Briest (TV film)
Fisch zu viert (TV film)
Weil ich dich liebe
1969 Androklus und der Löwe (TV film)
Jungfer, Sie gefällt mir
1968 Heißer Sommer
1967 Dobrodružství dřevěného panáčka
Geliebter Herr Kollege (TV film)
Geschichten jener Nacht
Lord am Alexanderplatz, Ein
Mirandolina (divadelní záznam)
1965 Die Himmelfahrt der Galgentoni (TV film)
König Drosselbart
1964 Das Stacheltier - Engel, Sünden und Verkehr, 1. Schutzengel
Geliebte weiße Maus
Sommer in Heidkau (TV film)
1963 Das Stacheltier - Klapper macht Karriere
Die gute Partie (TV film)
Jupitersinfonie (TV film)
1962 Ach, du fröhliche
Die schwarze Galeere
U francouzských krbů
Wind von vorn
1961 Der Schatten (TV film)
Filmmagazin Nr. 1, Das
1960 Das Stacheltier - Alles maßlos... ist übertrieben
Der Diener zweier Herren (divadelní záznam)
Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die letzte Probe (TV film)
Kdo se směje naposled
Menschen von Budapest (TV film)
Schöne Lurette, Die
1959 Das Stacheltier - Schlauberger oder Die Kinderkonferenz
Das standhafte Fräulein (TV film)
Kabale und Liebe
Zmatky lásky
1958 Die Heirat (TV film)
Hexen von Paris (TV film)
Klotz am Bein
Nur eine Frau
1957 Der Raub der Sabinerinnen (TV film)
Die Ratten (TV film)
1956 Das Stacheltier - Das Gold in der Ackerstraße
Nekrassow (TV film)
Yvettiny miliony
1955 Das Stacheltier - Folge 51: Es geht um die Wurst
1954 Bez přístřeší

TV seriály

1989 Tierparkgeschichten (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1974 ABC der Liebe (TV seriál)
Aber Vati! (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)
1969 Telegenerell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky