foto

Donald Adams

  • nar. Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2010 Hulk na neznámé planetě
Merlin a kniha kouzel (TV film)
Riverworld (TV film)
2008 A zase jedna Popelka
Unesená
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1996 Titanic (TV film)
1983 Curtains
1982 Rambo: První krev
1977 Deadly Business

TV seriály

2017 When We Rise (TV seriál)
Part V (E05)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cena (S05E02)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Ernest Cobb (E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Kouzelný klobouk (S01E17)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Sweet Science (S02E03)
2008 Hlídka (TV seriál)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Předsunutá základna (S09E06)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace