foto

Rob Garrison

  • nar. Wheeling, West Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Doughboy
1990 Hollywood Hot Tubs 2: Educating Crystal
Punk Vacation
1988 Lidská chyba
1986 Karate Kid 2
Železný orel
1984 Best Revenge
Karate Kid
1980 Brubaker
Hra na vraha
1979 Lost and Found
Search and Destroy
1977 Starship Invasions

TV seriály

1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo jde pod gilotinu (S08E01)
1988 The Munsters Today (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nový život (S02E14)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)

Dokumentární

2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs

Scenáristická filmografie

TV seriály

1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace