foto

Cris Campion

  • nar. 1.9.1966 (53 let)
    Versailles, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Les vagues (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
Tête haute, La (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
1999 Mladý Indiana Jones: Démoni mámení - a.z.
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
1995 Vagues de sang (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)
Taxandria
1992 Ma soeur, mon amour
Sup de fric
Voyage d'Eva, Le (TV film)
1991 Fortune Express
1988 Client, Le
1987 Champ d'honneur
Toho doktora chci za ženu
Árie
1986 Piráti

TV seriály

2007 Greco (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Frank Riva (TV seriál)
L'Ange rouge (S02E02)
Les Loups (S02E01)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt klenotníka (S12E05)
2001 Láska a moře (TV seriál)
2000 Úžasná rodina (TV seriál)
Le Grand Départ (S04E03)
Panique à bord (S04E02)
Le Clash (S04E01)
1998 Le bahut (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
Hors limites (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Lhostejní (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky