foto

Patrick Roccas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Civilistka J.

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
Pilot (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Don't Go In the Woods (S14E16)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Tempus Fugit (S01E02)
2016 Aftermath (TV seriál)
In Our Empty Rooms (E03)
The 100 (TV seriál)
Wanheda: Part 2 (S03E02)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
iZombie (TV seriál)
Patriot Brains (S01E09)
2014 Flash (TV seriál)
Nejrychlejší na světě (S01E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nebezpečné zrcadlo 1 (S04E08)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Rozpojení (S04E20)
Lovci duchů (TV seriál)
Reading is Fundamental (S07E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky