foto

Oliver Stark

  • nar. 27.6.1991 (29 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Underworld: Krvavé války
2015 DxM
Hard Tide
2014 Montana
2013 Prokletí Midasovy skříňky
2012 Community
2011 Follow

TV seriály

2021 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2020 Záchranáři L. A. (TV seriál)
What's Next? (S03E18)
Powerless (S03E17)
The One That Got Away (S03E16)
další epizody (8)
2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Fallout (S03E09)
Malfunction (S03E08)
další epizody (16)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Buck, Actually (S02E08)
Haunted (S02E07)
další epizody (19)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Dračí oheň, vlčí dech (S02E10)
Motýlek proti Jeřábu (S02E09)
Bodnutí škorpióna (S02E08)
další epizody (10)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Snake Creeps Down (S01E05)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
další epizody (6)
2014 Drákula (TV seriál)
Přijď zemřít (E08)
2013 Big Bad World (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky