foto

Kenneth Choi

  • nar. 20.10.1971 (46 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bumblebee
Gringo
Office Uprising
2017 Bright
Spider-Man: Homecoming
Stephanie
2013 Five Thirteen
Vlk z Wall Street
2012 Rudý úsvit: Nová krev
The Real St. Nick (TV film)
2011 Captain America: První Avenger
2008 Street Kings
2007 Boj
Koreatown
Walk the Talk
2006 Prapor purpurových srdcí
Undoing
Ways of the Flesh
Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Drsný časy
Road to Canyon Lake, The
2004 Terminál
2003 Timecop 2
2000 Nebezpečná hloubka
1998 Městečko Halloween (TV film)

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Impulse (E06)
Dva světy (TV seriál)
Chicago Med (TV seriál)
Love Hurts (S02E23)
White Butterflies (S02E22)
2016 American Crime Story (TV seriál)
The Verdict (S01E10)
Manna from Heaven (S01E09)
A Jury in Jail (S01E08)
další epizody (7)
2015 Allegiance (TV seriál)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Shadows (S02E01)
Zákon gangu (TV seriál)
Suits of Woe (S07E11)
Some Strange Eruption (S07E05)
Toil and Till (S07E02)
další epizody (4)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Tuscan Red (S02E09)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
Huang Wu (S06E10)
2012 Dr0ne (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
Small World (S05E06)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Čistič (S03E03)
2009 Burning Hollywood (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Menšiny (S01E07)
Skandál (S01E02)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Válka gangů (S02E12)
Něco za něco (S02E09)
Rodinná večeře (S02E08)
Hrdinové (TV seriál)
Ikaros (S03E22)
2008 Havárie (TV seriál)
Samurai Girl (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Vyrovnání účtů (S01E05)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S06E24)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
Day 6: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S06E21)
další epizody (4)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
2004 Dr. House (TV seriál)
Mateřství (S01E04)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Kristin (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace