Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (54)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

No pustil jsem si to hlavně protože v tom hraje Anna Kendrick, docela mě tam překvapil (nemile, toho moc nemusím) Sweets z Bones a taky Tyler Labine (ten mile, to je sympoš), kterýho jsem skoro ani nepoznal, škoda že tam neměl moc prostoru. Příběh je o tom, že část lidstva je povolána do nebe a zbytek lidí na Zemi se snaží přežít apokalypsu (mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority) a dotoho je otravují sprostý vrány. Jako záporák tady je antikrist Earl Gundy. Triky jsou hodně slabý, třeba ten výbuch nebo ty meteority. Pár vtipů ušlo a trošku pobavilo, ale že by se mi to líbilo to ne, kazil mi to právě Sweets. Naštěstí jeho přítomnost mi vynahradila Anna a potom, co nahodila ty bílý šaty prostě krása. Konec bavil asi nejvíc, hlavně když se objeví Ken Jeong, jen škoda, že tady byl takový slušnější o proti Community nebo Hangover. Celkově slabota a kdyby tam nebylo těch pár herců, co mám rád tak by hodnocení bylo nižší, takhle 50%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad hodně tragicky zpracovaný. Zpočátku mi ten film přišel i vtipný, nanebevzetí, máma vrácená z nebe jeden den potom, co tam byla v rámci nanebevzetí přijatá, mluvící kobylky, krvavý déšť, meteority dopadající na Zemi, hulící nemrtví, nadávající mluvící vrány. A uprostřed toho všeho ústrřední duo milenců, kteří se snaží uprostřed toho všeho žít normálně a zařídit si nějakým způsobem svůj život. Ale tyto plány naruší Antikrist, kterému se právě ta slečna zalíbila a ona se rozhodne spolu se svým přítelem Antikrista zbavit. Jak jsem již napsal, zpočátku vtipný a netypický film, ovšem jakmile přijde na scénu Antikrist, film jde šíleně z kopce. Ten herec mi absolutně nesedl a vůbec to najednou začalo být celé tak nějak odpudivé a nezajímavé. Na film jsem se těšil, ale výsledek mě docela zklamal, prostě tak nějak podivně zpracovaný film, u něhož by to chtělo asi trochu lépe zahraného a celkově charakterově jiného záporáka, a ne jen přisprostlého černocha bez jakéhokoliv charizmatu. Nicméně Anna Kendrick je rozhodně kladem celého filmu a vůbec ten film pár dobrých nápadů měl, a i proto nakonec hodnotím ještě vcelku přiznivýma dvěma hvězdama. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 2 = 18.7.2016, réžia českého znenia (HBO 2014) = JITKA TOŠILOVÁ - Trápna a bezzubá fraška, ktorá sa nevie rozhodnúť medzi ostrou a politicky nekorektnou satirou a romantickou komédiou. V konečnom dôsledku tak nenapĺňa ani jedno jediné očakávanie a po stránke humoru načisto zlyháva. Obsadiť do takéhoto filmu Annu Kendrick a nevyužiť jej potenciál je zločin. (20.7.2016) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jako celek film nestojí za nic. Je to zdlouhavé, nudné a nijak zábavné. Jediné pozitiva která jsem zde našel jsou: Anna Kendrick, která je nádherná baba a byla radost na ní koukat a kecy antikrista, které mě celkem rozesmály a jejich trapnost mi nijak nevadila. O doporučení zde nemůže být řeč, protože bych byl potom bez přátel. Obejděte tento film velkým obloukem. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Přestože trailer i námět vypadaly dost zajímavě a pro Annu Kendrick mám celkem slabostl, Rapture-Palooza pro mne představuje jedno z největších zklamání roku. Až na pár apokalyptických výjevů jde o trapné, nevtipné a věčně se opakující gagy a snímek se tak již po pár minutách stane neskutečně nudným. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama