foto

Cho-kuen Chu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tales of Mystery
2014 Du cheng feng yun
Shi cheng
Tang bo hu chong shang yun xiao
Z feng bao
2013 Bao 3 qiao jiao wa
Fei chang xing yun
2012 Han zhan
Xuan hong
Za zhi
2011 Bao ying
Xiao Yong Chun
2010 Informátor
Přesný cíl
Qi shi er jia fang ke
Tanec ohnivých draků
2009 Jin qian di guo
Laughing Gor zhi bian jie
Město zločinu
Nehoda
Nemilosrdný
Push
2008 Wo lao po xi du sheng
2007 Jun chi
Shen qiang shou yu zhi duo xing
2006 Akce nemluvně
Hak se wui yi wo wai kwai
Zhi zun wu lai
2005 A sao
Han cheng gong lue
Que sheng
Zao shu
Zuřivost v krvi
2004 Jian xi hei mei gui
Návrat draka
Silver Hawk: Maska spravedlnosti
Wang jiao hei ye
2002 Mou mon tai 2
Ye long
2001 Jiu long bing shi
Jue se shen tou
1999 Long zai bian yuan
1998 Král zabijáků
Nu jing yu pi tiao ke
9413
1997 Duo she
Jing zhuang nan xiong nan di
Re xue zui qiang
Zítřek nikdy neumírá
Zui jia pai dang: Zui jie pai dang
1996 Jin bang ti ming
Xin die xue shuang xiong
Xong xing zi: Zhi jiang hu da feng bao
1993 Ba hai hong ying
Bosonohý kluk
Qing tian pi li zhi xia ji da jie
Superpolda
1992 Du cheng da heng II zhi zhi zun wu di
Full Contact
Hong tian huang jia jiang
Jing wang xiong feng
Ji qi yu ma li
Miu kai sup yi siu
Nu du shen
Police Story 3
Tai zi ye chu chai
Ya Fei yu Ya Ji
Yao guai du shi
1991 Biao jie, ni wan ye!
Du hao
Du xia II zhi Shang Hai tan du sheng
Qi ma wu yi zuo
Yi chu ji fa
1990 Di tou long
Du sheng
Chu dao gui jing
Mo deng chen jia
Qiang qian xiong di zhi zei yu shi da e
Qi bing
Swordsman
Tygří klec 2
Wu di xing yun xing
Wu ming jia zu
Yi dan xiong xin
Yi mei dao gu
1989 Liu mang chai po
Long hu jia zu
Ultra Force 2.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace