foto

Jake Roberts

  • nar. 26.6.1977 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Král psanec
2017 Zabiják & bodyguard
2016 Proti vlastní krvi
Za každou cenu
2015 Brooklyn
Pressure
2014 Klub výtržníků
2013 Hvězda kriminálu
2012 Citadel
2011 Perfect Sense
You Instead
2010 Donkeys
I Love Luci
2008 Stacked (TV film)
2002 The Last Great Wilderness
2000 Somersault

TV seriály

2020 Devs (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2011 Puberťáci (TV seriál)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)

Dokumentární

2006 Office Tigers
2004 Dlouhá cesta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky