foto

Jiří Suk

  • nar. 15.1.1914
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.12.1982 (68 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Stránky z deníku (TV film)
1973 Otevřený kruh (TV film)
1971 Zlý dům (TV film)
1969 Maryla (TV film)
1968 Kardinál Zabarella (TV film)
1967 Věrný robot (TV film)
1966 Matka (TV film)
1964 Strakatí andělé
1963 Pohádka pro kočku (TV film)
1961 Rychlík čeká 3 minuty (TV film)
1958 Nepřítel lidu (TV film)
1957 Padělek
Parta nezradí...?
1956 Neporažení
Sisyfos a smrt (TV film)
1955 Hudba z Marsu
1952 Divotvorný klobouk
Konec strašidel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky