foto

Morton Stevens

  • nar. 30.1.1929
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 11.11.1991 (62 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1990 Piráti
1988 Ann Jillian Story, The (TV film)
Circus (TV film)
1987 Ladies, The (TV film)
Říkají mi přece Bruce
1986 Outrage! (TV film)
1985 Alenka v říši divů (TV film)
1983 I Married Wyatt Earp (TV film)
Kokain a modré oči (TV film)
Savage in the Orient (TV film)
Smorgasbord
1982 Memories Never Die (TV film)
Slapstick (Of Another Kind)
1981 Tvář za milión dolarů (TV film)
1980 Detour to Terror (TV film)
Fugitive Family (TV film)
Hardly Working
Lucy Moves to NBC (TV film)
M Station: Havaj (TV film)
1979 Flame Is Love, The (TV film)
Mandrake (TV film)
Undercover with the KKK (TV film)
Women in White (TV film)
1978 The One Man Jury
Thirteenth Day: The Story of Esther, The (TV film)
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
Lucy Calls the President (TV film)
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1976 Banjo Hackett (TV film)
Time Travelers (TV film)
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
1973 Coffee, Tea or Me? (TV film)
Guess Who's Been Sleeping in My Bed? (TV film)
Poor Devil (TV film)
The Horror at 37,000 Feet (TV film)
1972 Deadly Harvest (TV film)
Man on a String (TV film)
She Waits (TV film)
Strangers in 7A, The (TV film)
Visions... (TV film)
1971 Death of Innocence, A (TV film)
Face of Fear, The (TV film)
1968 Call to Danger (TV film)
1965 The Spy with My Face
1964 Wild and Wonderful
1963 The Raiders

TV seriály

1990 Drobečkové (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
Ten, koho ráda mám (S01E08)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Ripley's Believe It or Not! (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Manionové v Americe (TV seriál)
Masada (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
1978 Wheels (TV seriál)
1976 Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Khan! (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Kodiak (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Big Kahuna (S01E24)
Six Kilos (S01E23)
Not That Much Different (S01E22)
další epizody (7)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Deathwatch (S01E12)
Yesterday Died and Tomorrow Won't Be Born (S01E11)
By the Numbers (S01E10)
další epizody (12)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace