foto

Leigh Lombardi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Awake to Danger (TV film)
1993 Seasons of the Heart
1990 Future Tense
Radicals, The
1989 Fear Stalk (TV film)
Měsíční past
1988 Můj život bez tebe
On Our Own
Tygří pohádka
1986 Murphyho zákon
1985 Generation (TV film)
J.O.E. and the Colonel (TV film)
1984 The Wild Life

TV seriály

2002 Ocean Ave. (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Profesionál (S02E02)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Vítězství o půl délky (S03E12)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky