Reklama

Reklama

Měsíční past

  • Česko Měsíční svit (neoficiální název) (více)
Trailer

Jason Grant a Marty Tanner, dva američtí kosmonauti, objeví na Měsíci stopy čtrnáct tisíc let vyhynulé kultury - mimozemský vesmírný koráb. Na Zem dopraví zvláštní vzorek podobný fotbalovému míči. Jen co přistanou, domnělý míč se změní v ničivého bojového kyborga. Vědci mezitím zjistí, že příčinou zániku prastaré měsíční kultury bylo působení zvláštního druhu robotických vetřelců, napůl strojů a napůl mrtvol, kteří byli při své někdejší misi zneužiti. Oba kosmonauti jsou vysláni dokončit výzkum na Měsíci. Zde však najdou již celou hodru rozzuřených kovových příšer, připravujících se na pozemskou invazi... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

petero 

všechny recenze uživatele

Raz dávno som na to videl upútavku a od vtedy som to túžil vidieť. Prvé nahliadnutie ma však od tohoto direct to video béčka brutálne odradilo. S triezvejším pohľadom je to však solídne spracovanie kde sa tvorca snažil to podať čo najvernejšie (napr. žiadny zvuk vo vesmíre), srší z toho strašidelné scifi, nasvietenie dobré, prostredie tiež fajn, keď to malo byť monumentálne tak to aj tak pôsobilo, roboti, mimozemšťanka, sex s mimozemšťankou v stane na mesiaci =), nálož v module čo by roztrhla aj celú planétu, všetko čo má správne sci-fi hororové béčko mať to malo. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Copak o to hudbu, jako když epileptik hraje na varhany bych ještě přežil, ale scénář, výprava a herci jsou i přes nadějný námět jedním slovem otřesní. Nejvíc mě asi dostala situace, kdy chlapíkovi zabijou kolegu, on rozdělá na měsíci stan, a pak v něm vypustí svého malého kosmonauta do černé díry borce, kterou probudili po 14 000 let dlouhé chrupce. Scéna by vypadala v mém podání cca takhle: On: Tak co kotě, hupsnem na to? Ona: No já nevím, spala jsem 14 000 let. On: No tak kotě, je to jako jízda na kole. Ona. Když já nevím... On: Do hajzlu, kotě, právě mi zabili kolegu, jsem emocionálně vyčerpaný. Ona: Tak dobře. Hele, tady je dobré místo na stanování. Ty vole... ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Moontrap bych přiřadil do kategorie "C", nízkorozpočtový, ultralevný a nudný trash, který z hlubokého podprůměru nevytáhne ani Evil dead star Bruce Campbell. Efekty nulové nebo bídně srandovní, dialogy příšerné a ambientní synťácká hudba to moc nevylepšovala. Kdyby se film netvářil tak vážně a odlehčil se humorem, mohlo by to všechno fungovat líp. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Aby to bylo alespoň nadprůměrné, tak tomu přece jenom něco chybí. Ta atmosféra by mohla být skvělá, ale není dotažená do konce. Trikově je to až moc jednoduché a divák může mít pocit, že je celkem očůrávaný. Ale herecky je to zajímavé a Bruce Campbell rozhodně potěší, stejně jako Walter Koenig. Ale ani na ten průměr to pro mě nesedlo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pěkný sci-fi horor. Tohle já můžu, má to krásnou atmosféru i dobrý provedení, herci taky jdou. Dějově je to akorát, na měsíci je život, ale né zrovna takový, který by jsme chtěli i na zemi. Jen jednu poznámku a to, že mě docela mrzelo, absence původu té ženy. Prostě se o ní něco dozvědět víc odkud byla a tak. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Při telefonátu přibližně v 30. minutě je možné několikrát zahlédnout mikrofon filmového štábu. (eugeene)
  • Vo filme sa objaví celkovo 5 verzií kyborgov zvaných Kaalium. (fefee)

Reklama

Reklama