foto

Harry Hadden-Paton

  • nar. 1981
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Panství Downton
2013 Ještě, že tě mám
Lásky čas
2011 Bezedné moře
2009 Politické kruhy
2007 Edith Piaf

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
Strawberry Fields (E02)
2017 Koruna (TV seriál)
Drahá Jacqueline (S02E08)
Loutky (S02E05)
Lisabon (S02E03)
další epizody (5)
Versailles (TV seriál)
Z krve a kamene (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
další epizody (10)
2016 Koruna (TV seriál)
Pýcha a radost (S01E08)
Scientia potentia est (S01E07)
Třaskavá želatina (S01E06)
další epizody (6)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (6)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
2013 Drifters (TV seriál)
2012 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
2011 Silk (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 She Stoops to Conquer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 The 21st National Television Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky