foto

George Mendeluk

  • nar. 20.3.1948 (70 let)
    Augsburg, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Wrong Babysitter
Trpká úroda
2013 Forever 16 (TV film)
2010 Teroristický experiment
2009 Beznadějný útěk (TV film)
2008 Hodiny beznaděje (TV film)
Nightmare at the End of the Hall (TV film)
Storm Seekers (TV film)
Znovu provdaná (TV film)
Záhada sfingy (TV film)
2007 I Know What I Saw (TV film)
Mravenčí invaze (TV film)
Rozpolcení (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 12 hodin života (TV film)
Polibek pod jmelím (TV film)
Slepá důvěra (TV film)
Zdánlivě mrtvá (TV film)
2005 Tajné životy (TV film)
Vyzdobený sál (TV film)
1999 Men of Means
1992 Gangsters (TV film)
1990 Eng (TV film)
1989 True Blue (TV film)
1987 Mejdan na pláži
1985 Kriminál
1980 Únos prezidenta
1979 Stone Cold Dead

TV seriály

2004 Collector, The (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hoop Life, The (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Dead on Arrival (E22)
The Ex-Files (E20)
Thick as Thieves (E18)
další epizody (7)
Síť (TV seriál)
1997 Deepwater Black (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Kostlivec ve skříni (S04E10)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Wrong Babysitter
Trpká úroda
2007 Rozpolcení (TV film)
Žena v utajení (TV film)
1987 Mejdan na pláži
1979 Stone Cold Dead

TV seriály

1985 Prokletá noc (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace