foto

Martin Walch

  • nar. 27.3.1959 (62 let)
    Hall, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eine unerhörte Frau
Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
2015 Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Svatební šílenství (TV film)
2012 Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
Schutzlos (TV film)
2008 Der Baader Meinhof Komplex
Mord in aller Unschuld (TV film)
Räuber Kneißl
2007 Die Verzauberung (TV film)
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Schwere Jungs
2005 Die Geierwally (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Vítej doma! (TV film)
Weiße Stille
2004 Srdeční zástava
2003 Katz und Hund (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Ghetto-Kids (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Poradce
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Rennlauf (TV film)
Schläfer, Die
1996 Jägerblut (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Der falsche Mann (S12E09)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Spiel mir das Lied vom Tod (S03E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
German Angst (E06)
V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
Big Ben (TV seriál)
Oheň a žár (S13E02)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Místo činu (TV seriál)
Smrtící suvenýry (S34E16)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
Big Ben (TV seriál)
Závěrečný hvizd (S08E02)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Falešní přátelé (E09)
Zwei Brüder (TV seriál)
Farbe der Nacht (E16)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Palermo je blízko (S01E04)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Dokonalá mysl (S27E26)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky