foto

Martin Walch

  • nar. 27.3.1959 (59 let)
    Hall, Tirol, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Eine unerhörte Frau
Frau Pfarrer & Herr Priester (TV film)
2015 Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Svatební šílenství (TV film)
2012 Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Die Tote im Moorwald (TV film)
2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
Schutzlos (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Mord in aller Unschuld (TV film)
Räuber Kneißl
2007 Big Ben - Oheň a žár (TV film)
Die Verzauberung (TV film)
Kommissarin Lucas - German Angst (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
2006 Agathe: Andělská křídla (TV film)
Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Schwere Jungs
2005 Agathe: Všechno nebo nic (TV film)
Die Geierwally (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Vítej doma! (TV film)
Weiße Stille
2004 Srdeční zástava
2003 Katz und Hund (TV film)
Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Big Ben - Závěrečný hvizd (TV film)
Der Morgen nach dem Tod (TV film)
Ein Hund für alle Fälle (TV film)
Ghetto-Kids (TV film)
Unter Verdacht - Verdecktes Spiel (TV film)
Was ist bloß mit meinen Männern los? (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Poradce
Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Zwei Brüder - Farbe der Nacht (TV film)
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)
Eine Hand schmiert die andere (TV film)
Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Rennlauf (TV film)
Schläfer, Die
1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)
1996 Big Ben - Palermo je blízko (TV film)
Jägerblut (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1989 Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)
1984 Försterbuben, Die (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace