foto

Jamie Barber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Vraždy v domě panenek
2017 Pokušení Joyce Mitchellové (TV film)
2012 Krásná řeznice (TV film)
2011 Spravedlnost pro Natalee Hollowayovou (TV film)
Vrah přes inzerát (TV film)
2009 Law, The (TV film)
2008 Family Practice (TV film)
Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
S Billem na rybách

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Cicada Covenant (E10)
The Paradox Andropov (E07)
The Hades Awakening (E06)
2015 Allegiance (TV seriál)
Stranger in a Strange Land (E07)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
No. 13 Baby (S04E13)
další epizody (8)
2012 V utajení (TV seriál)
Glass Spider (S03E08)
2011 V utajení (TV seriál)
Begin the Begin (S02E01)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight and the City (E16)
Fly by Knight (E15)
Knight to King's Pawn (E12)
další epizody (5)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Knight Fever (E09)
Knight of the Zodiac (E08)
I Wanna Rock and Roll All Knight (E07)
další epizody (9)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
2004 O.C. (TV seriál)
The Rivals (S01E17)
The Links (S01E16)
The Third Wheel (S01E15)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Homecoming (S01E11)
The Perfect Couple (S01E10)
další epizody (12)
2002 Roswell (TV seriál)
Graduation (S03E18)
Four Aliens and a Baby (S03E17)
Crash (S03E16)
další epizody (9)
2001 Roswell (TV seriál)
Samuel Rising (S03E09)
Behind the Music (S03E08)
Interruptus (S03E07)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Clear (S01E13)
2015 Allegiance (TV seriál)
Stranger in a Strange Land (E07)
2014 V utajení (TV seriál)
Embassy Row (S05E06)
Elevate Me Later (S05E05)
2013 V utajení (TV seriál)
Hang Wire (S04E09)
2012 V utajení (TV seriál)
Quicksand (S03E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky