foto

Jason Gosbee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kill Order
2015 Only I...
2013 Útok na Bílý dům
2012 Souboj bájných tvorů (TV film)
2011 Awakening (TV film)

TV seriály

2019 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Lost Souls (S03E11)
2017 Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
2016 Agresivní virus (TV seriál)
Síla New Yorku (S03E01)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Náhradnice (S01E04)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
No. 13 Baby (S04E13)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Nečekaný obrat (S02E09)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace