foto

Jason Gosbee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kill Order
2015 Only I...
2013 Útok na Bílý dům
2012 Souboj bájných tvorů (TV film)
2011 Awakening (TV film)

TV seriály

2019 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ztracené duše (S03E11)
2017 Agresivní virus (TV seriál)
Ouroboros (S04E07)
2016 Agresivní virus (TV seriál)
Síla New Yorku (S03E01)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Úniková rychlost (S01E10)
Náhradnice (S01E04)
2014 Bitten (TV seriál)
Ready (S01E13)
2013 Played (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
No. 13 Baby (S04E13)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Nečekaný obrat (S02E09)
Výjimeční (TV seriál)
Alfa samci (S02E03)
Nikita (TV seriál)
Clean Sweep (S02E13)
Sanctuary (S02E12)
Pale Fire (S02E11)
2011 Výjimeční (TV seriál)
Never Let Me Go (S01E05)
Nikita (TV seriál)
Free (S01E12)
2010 Unnatural History (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
2009 The Listener (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky