foto

Dominique Daguier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mrtvý v Seině (TV film)
2011 Dobývání moci
Nedotknutelní
2009 Jusqu'à l'enfer (TV film)
2008 Malé vraždy Agathy Christie: Vraždy podle abecedy (TV film)
2007 Trenhotel (TV film)
2006 Opojení mocí
2004 L'abbaye du revoir (TV film)
2002 Blbec na krku
La Chatte à deux têtes
1983 Miláček (TV film)
1981 Les Bidasses aux grandes manoeuvres

TV seriály

2019 Umění zločinu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
2017 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 5 (S06E05)
další epizody (6)
2015 Le Passager (TV seriál)
Ouranos (E04)
2014 Origines (TV seriál)
Dragon noir (S01E05)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (4)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (7)
2010 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
2009 Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Scalp (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Un flic (TV seriál)
Voici venir l'orage... (TV seriál)
Deuxième partie (E02)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlomené srdce (S11E02)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky