foto

Frans Boyer

  • nar. 11.10.1978 (39 let)
    Guéret, Creuse, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na shledanou tam nahoře
2016 Tanečnice
2015 La boule noire (TV film)
Mon cher petit village (TV film)
Mystère à la Tour Eiffel (TV film)
Mystère à l'Opéra (TV film)
2013 Je m'appelle Hmmm...
Violette
2012 Augustina
2011 Saïgon, l'été de nos 20 ans (TV film)
2010 Jiný Dumas
La tête ailleurs
Limit
2009 Évasion, L' (TV film)
Mourir d'aimer (TV film)
Murphyho zákon maximálních průšvihů
Okrsek 13: Ultimátum
2008 Lady Blood
Moje druhá tvář (TV film)
Rien dans les poches (TV film)
2006 Tygrova brigáda
2005 Šedé duše
3 jours en juin (TV film)

TV seriály

2016 Trepalium (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Příliš brzy (TV seriál)
Les risques du métier (S06E02)
2015 En Immersion (TV seriál)
Les Naufragés (E01)
2014 Alex Hugo (TV seriál)
Interventions (TV seriál)
2013 Dernier recours (TV seriál)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Main Courante (TV seriál)
Si près de chez vous (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Captive (S03E10)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Les damnés (S02E01)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
Marion Mazzano (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Empreintes criminelles (TV seriál)
L'internat (TV seriál)
Un Village français (TV seriál)
2008 Écrire pour un chanteur (TV seriál)
2007 Hôpital, L' (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2006 Coeur océan (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace