foto

Jasper Vogt

  • nar. 10.5.1945 (74 let)
    Bad Bevensen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Příšerka Molly
2007 Das Herz ist ein dunkler Wald
2004 Liebe auf Bewährung (TV film)
2000 Ohnsorg Theater - Blütenzauber (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Bett und Frühstück (divadelní záznam)
1997 Ohnsorg Theater - Der verflixte Strumpf (divadelní záznam)
1995 Ohnsorg Theater - Der Bürgermeisterstuhl (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Dynamit und Puusteblumen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1992 Hamburger Gift (TV film)
Ohnsorg Theater - Die schwebende Jungfrau (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Salon Meier (divadelní záznam)
1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Mensch sein muß der Mensch (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Der Lorbeerkranz (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
Trauschein, Der (TV film)
1982 Ohnsorg Theater - Doktor Puust (divadelní záznam)
1981 Ohnsorg Theater - Das Kuckucksei (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Männer sind auch nur Menschen (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Mutter ist die Beste (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Und oben wohnen Engels (divadelní záznam)
1974 Rache der Ostfriesen, Die

TV seriály

1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Ohnsorg Theater - Der Trauschein (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace