foto

Art Lund

  • nar. 1.4.1915
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 31.5.1990 (75 let)
    Holladay, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Ostrov živých
1982 Dar života (TV film)
1981 Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1977 Tajná akta FBI
1976 Baby Blue Marine
Quest, The (TV film)
1975 Bucktown, město zločinu
Last Hours Before Morning (TV film)
1973 Black Caesar
Poslední americký hrdina
1972 Brother on the Run
Decisions! Decisions! (TV film)
1971 Head On
1970 Molly Maguires
1963 Calamity Jane (TV film)

TV seriály

1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 McClain's Law (TV seriál)
1980 Contender, The (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The Ken Murray Show (TV seriál)

TV pořady

1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1953 Tonight! (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace