foto

Greg Lawson

  • nar. 27.12.1957 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gods Acre
2015 Diablo
2014 Dark Hearts
Mutant World
2013 When Calls the Heart (TV film)
2011 Angels Crest
2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Mayerthorpe (TV film)
Reverse
2007 Moondance Alexander
Nora Roberts: Lesní jezírko (TV film)
Vánoční únos (TV film)
2006 Goose on the Loose
I Dream of Murder (TV film)
Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Prolomená stezka (TV film)
Vezmi mě zpátky
2005 Dawn Anna (TV film)
Koma
Rodinný přítel (TV film)
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Another Country (TV film)
Hollywoodské manželky (TV film)
Lásce neutečeš (TV film)
Na mou čest (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2000 Double Frame
1999 Arrangement, The
1998 Painted Angels
1997 Seduction in a Small Town (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Unesli mi ženu (TV film)
1994 Půlnoční chodec (TV film)

TV seriály

2017 Wynonna Earp (TV seriál)
I See a Darkness (S02E10)
No Future in the Past (S02E08)
Everybody Knows (S02E07)
další epizody (6)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
I Walk the Line (S01E13)
House of Memories (S01E12)
Bury Me with My Guns On (S01E09)
další epizody (7)
2014 Fargo (TV seriál)
The Six Ungraspables (S01E05)
Klondike (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
Two Trains (S04E09)
2011 Blackstone (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1995 Jake and the Kid (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace