foto

Rebecca Sonnenshine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Keeping Hours
2009 Within
2008 The Haunting of Molly Hartley
2007 American Zombie
2004 Happily Even After

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
One Way or Another (S07E18)
Postcards from the Edge (S07E12)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Live Through This (S07E05)
I'd Leave My Happy Home for You (S06E20)
Prayer for the Dying (S06E12)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Do You Remember the First Time? (S06E07)
Promised Land (S05E21)
Total Eclipse of the Heart (S05E13)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Death and the Maiden (S05E07)
Original Sin (S05E03)
She's Come Undone (S04E21)
další epizody (4)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
Break on Through (S03E17)
Our Town (S03E11)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace