foto

Ann Petrén

  • nar. 25.5.1954 (65 let)
    Västerås, Västmanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tina a Vore
2016 Flickan, mamman och demonerna
2014 Hola, hola
2013 Eskil a Trinidad
2011 Happy End
2009 Havet
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2005 Z úst do úst
2004 Lidé z Dalecarlie
2003 Když se otočím
Number One (TV film)
2002 Gåvan
Taurus (TV film)
Utanför din dörr
2001 Besvärliga människor
Kvinna med födelsemärke (TV film)
2000 Nejlepší léto
1999 Mamy Blue
1997 Välkommen till festen
1994 Bara du & jag
1992 Min store tjocke far
1991 Sista vinden från Kap Horn (TV film)
1990 Apelsinmannen
Kaninmannen
1989 Peter och Petra
1988 Friends
1987 Komedianter (TV film)
1986 Bröderna Mozart
I lagens namn
Teaterterroristerna

TV seriály

2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (7)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2008 Habib (TV seriál)
Om ett hjärta (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
2005 Coachen (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
OP7 (TV seriál)
Persons parfymeri (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1995 Den täta elden (TV seriál)
Majken (TV seriál)
Radioskugga (TV seriál)
1989 T. Sventon praktiserande privatdetektiv (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace