foto

Mitchell Mullen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mari
2016 Infiltrátor
L.V.J.
2015 M.L.E.
2014 Flying Home
Královské Vánoce (TV film)
2013 JFK: Sedm dní, které stvořily prezidenta (TV film)
Lásky čas
Red 2
Sviňák
2012 Piráti!
Červená světla
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2006 Dobrý ročník
Nekonečná spravedlnost
Nula od Nuly pojde
1992 Distant Justice

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola devátá (S01E09)
Nezvěstná (TV seriál)
Nobody's Innocent (E06)
Cizinka (TV seriál)
Svoboda a whisky (S03E05)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2015 The Interceptor (TV seriál)
2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2013 Lehiyot Ita (TV seriál)
Project: Library (TV seriál)
Utopia (TV seriál)
2012 Toast of London (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)

Dokumentární

2015 Podezření (TV seriál)

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace