foto

Gary Farmer

  • nar. 12.6.1953 (64 let)
    Ohsweken, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bare
Peter and John
2013 Jimmy P.
Winter in the Blood
2012 Path of Souls
2011 California Indian
Foreverland
Pták z nebes
2010 Good Neighbours
Windigo Tale, A
2009 Timekeeper, The
2007 Elijah (TV film)
Intervention
V dostihovém sedle
2006 Doomstown (TV film)
Indian Summer: The Oka Crisis
One Dead Indian (TV film)
One Night with You
Zmizení ráje
2004 Evergreen
Sawtooth
Thief of Time, A (TV film)
2003 Alaska (TV film)
Coyote Waits (TV film)
Republic of Love, The
Strážce snů
The Big Empty
Twist
2002 Adaptace
Andělé nikdy nespí
Rudé kůže
2001 Kdo s koho
Nenarozený
Route 666
Two Grey Hills
2000 Muž z Virginie (TV film)
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
Heater
Justice (TV film)
Touched
1998 Kouřové signály
Stolen Heart
1996 Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Lilies - Les feluettes
1995 Mrtvý muž
Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Henry & Verlin
Město Siouxů
1993 Dobrou chuť, mami
1992 Blown Away
1991 Plymouth (TV film)
Temný vítr
1990 Cena za vášeň (TV film)
Still Life
1989 Powwow Highway
Renegáti
1988 Blue City Slammers
1987 Big Town, The
Temné síly
1986 Doživotí (TV film)
1985 Overdrawn at the Memory Bank (TV film)
The Undergrads (TV film)
1984 Policejní akademie

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Den šelmy (S02E01)
2015 Zoo (TV seriál)
Hora naděje (S01E13)
2013 Longmire (TV seriál)
Tell It Slant (S02E06)
2011 Blackstone (TV seriál)
2008 Easy Money (TV seriál)
2003 Lord Have Mercy! (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
The Rez (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1984 Spirit Bay (TV seriál)

Dokumentární

2000 Stein Weißer Mann (TV film)
1995 500 Nations (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Gift, The

TV seriály

1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace