foto

Jacky Nercessian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Une jeunesse dorée
2017 Waiting for You
2014 Pitchipoï
2012 Ve jménu syna
2011 Unutma Beni Istanbul
2010 La Tête ailleurs
Shéhérazade et le délice casher
Tajemství mumie
2009 Commis d'office
2008 Kořeny
2006 Neřízená střela
2005 Destin masqué
La femme coquelicot (TV film)
Quartier V.I.P.
2004 Coup de vache (TV film)
Pédale dure
Qui mange quand? (TV film)
Velká cesta
2003 Amour gitan
Miláček Rita
2002 Grande brasserie, La (TV film)
Motýl
Zone Reptile (TV film)
2001 Absolitude (TV film)
Tři králové
2000 Passeurs de rêves
1999 Les Parasites
Moje drahá polovička
Monsieur Naphtali
1998 Préférence
Venise est une femme (TV film)
1997 M'sieurs dames
Vicious Circles
Vive la mariée... et la libération du Kurdistan
1995 Le Cri de la lavande dans le champ de sauterelles
Mécaniques célestes
Soigneurs dehors!
Trois frères, Les
Volavka
1994 Loupež ve vzduchu (TV film)
Plukovník Chabert
Pourquoi maman est dans mon lit?
1993 Touha po zlatě
1992 588 rue paradis
Bláznivé babičky
1991 Dents de ma mère, Les
Mayrig
Sushi sushi
1988 Malá zlodějka

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola druhá (S02E02)
Kapitola první (S02E01)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Paris (S03E01)
2013 Profil zločinu (TV seriál)
Reminiscence (S04E06)
2009 Zlatý poklad (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Oublier Paris (S01E05)
14 juillet (S01E04)
Etat secret (S01E03)
další epizody (5)
2002 Napoleon (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1999 Maigret (TV seriál)
Čekání na vraha (E29)
1998 Max et associés (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1989 Tout le monde il est gentil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace