foto

James Acaster

  • nar. 9.1.1985 (34 let)
    Kettering, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 James Acaster's Xmas (TV film)

TV seriály

2018 James Acaster: Repertoire (TV seriál)
Jon Richardson: Ultimate Worrier (TV seriál)
2015 Drunk History (TV seriál)
2014 Josh (TV seriál)
2010 Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 James Acaster's Xmas (TV film)

TV seriály

2018 James Acaster: Repertoire (TV seriál)

TV pořady

2019 Hypothetical (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Hypothetical (TV pořad) - mod.
2016 Live from the BBC (TV pořad)
2014 Alan Davies: As Yet Untitled (TV pořad)
The Dog Ate My Homework (TV pořad)
Virtually Famous (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Mock the Week (TV pořad)
Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky