foto

Alice Playten

  • nar. 28.8.1947
    Brooklyn New York City, New York, USA
  • zem. 25.6.2011 (63 let)
    Manhattan New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sexy 40
2003 Skřítkové
1999 Dagův velký film
1998 Pants on Fire
1996 MURDER and murder
1994 Cosby Mysteries, The (TV film)
I.Q.
1993 Poslíček
1991 Felix the Cat: The Movie
1987 Big-Bang, Le
1986 My Little Pony: The Movie
1985 Legenda
1984 My Little Pony (TV film)
1982 Amityville 2: Posedlost
1981 Heavy Metal
1980 Pirates of Penzance, The (TV film)
1979 California Dreaming
1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)
Petronella
1973 Lemmings
1963 Ladybug Ladybug

TV seriály

2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Self-Importance of Being Carlos (S02E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Who Let the Dogs Out? (S12E01)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1991 Doug (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1976 That's Cat (TV seriál)
The Krofft Supershow (TV seriál)
1975 The Lost Saucer (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age - a.z.

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1978 Disco Beaver from Outer Space (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace