foto

Reiner Heise

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Legenda o Timmovi neboli o chlapci, který prodal svůj smích
2016 Lotte Jäger und das tote Mädchen (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
2009 Krauseho kúra (TV film)
2008 Die Entdeckung der Currywurst
Sommerwellen (TV film)
2006 Elementární částice
Rudý kakadu
2004 Das Blaue Wunder (TV film)
Občanská výchova
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Ganz und gar
Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Spuk am Tor der Zeit
2002 Detective Lovelorn und die Rache des Pharao
Lilly unter den Linden (TV film)
Polizeiruf 110 - Memory (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Dej lásce šanci (TV film)
Tunel
2000 Anna Wunder
Das Alibi (TV film)
Spuk im Reich der Schatten
1999 Bis zum Horizont und weiter
E-m@il an Gott (TV film)
Oskar und Leni
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Spuk aus der Gruft
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurzer Traum (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1995 Novalis - Die blaue Blume
Polizeiruf 110 - Im Netz (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge
Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Der Kinoerzähler
Der Showmaster (TV film)
Wer zweimal lügt (TV film)
Wildnis, Die (TV film)
1992 Lügnerin, Die
1991 Der Tangospieler
Der zerbrochne Krug (TV film)
1990 Der zerbrochne Krug (TV film)
Marie Grubbe (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
Ehrbaren Fünf, Die (TV film)
Schluck und Jau (TV film)
Vloupání
1987 Der Geisterseher (TV film)
Der eingebildet Kranke (TV film)
Künstler, König und Modell (TV film)
Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Polizeiruf 110 - Die alte Frau im Lehnstuhl (TV film)
1986 Hut des Brigadiers, Der
1985 Die Gänse von Bützow (TV film)
Geschichte vom goldenen Taler, Die
Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
Ten, který přišel
1984 Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1983 Der Aufenthalt
1982 Děvče a chlapec (TV film)

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Was kostet Berlin? (E08)
Wer Angst hat, verliert (E07)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Wettlauf mit dem Tod (S04E13)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Dämmerung (E06)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Hundeleben (S04E10)
2005 Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2000 Die Sonnenlanze (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Blinde Kuriere (S30E10)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der zweite Mann (S29E17)
Schüsse auf der Autobahn (S29E13)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Verschollen in Thailand (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Geschlossene Akten (S25E11)
1993 Místo činu (TV seriál)
Um Haus und Hof (S24E13)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál) - herec, a.z.
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky