foto

Piotr Garlicki

  • nar. 15.6.1945 (75 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie
2016 Jsem vrah
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć
2011 Černý čtvrtek
2001 Quo Vadis
2000 Moja Angelika
1983 Krabička z Hongkongu (TV film)
1981 Milosc ci wszystko wybaczy
Wolny strzelec (TV film)
1980 Grüne Vogel, Der
1979 Chiffriert an Chef - Ausfall Nr. 5
Hotel Klasy Lux
Sekret Enigmy
1978 Náruživost
Spirála
1977 Ochranné zbarvení
1976 Hranice stínu
1973 Niebieskie jak Morze Czarne
1972 Siedem czerwonych roz czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (TV film)
1971 Za zdí (TV film)

TV seriály

2020 Na dobre i na złe (TV seriál)
Niecne zamiary (S22E08)
Kto tchórzem, kto bohaterem (S22E04)
2019 Na dobre i na złe (TV seriál)
Po pierwsze nie szkodzić (S21E31)
Jeśli jutro nas nie będzie (S21E19)
Bliscy nieznajomi (S21E15)
další epizody (7)
2018 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wszystkie rodzaje miłości (S20E36)
Prawy krzyżowy (S20E35)
Moja wina (S20E27)
další epizody (11)
2017 Na dobre i na złe (TV seriál)
Dzieci swoich rodziców (S19E21)
Obrona przez atak (S19E15)
Bracia (S19E13)
další epizody (8)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Moment krytyczny (S18E32)
Zdarzenia niepożądane (S18E27)
Kiepska prognoza (S18E26)
další epizody (19)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2008 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (10)
2005 Na dobre i na złe (TV seriál)
Sprawy rodzinne (S07E38)
Wszyscy za jednego (S07E37)
Gorączkowa noc (S07E36)
další epizody (30)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Babcia do wynajęcia (S06E39)
Trudna misja (S06E38)
Biało-czarni (S06E37)
další epizody (23)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Depresja (S05E38)
Autokuracja (S05E37)
Trudne wyzwanie (S05E36)
další epizody (23)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ujawnione sekrety (S04E37)
Zaręczynowy pierścionek (S04E35)
Rozterki burmistrza (S04E32)
další epizody (26)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Internetowe uczucie (S03E34)
Szczęście za kratami (S03E33)
další epizody (19)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Zgubny zwyczaj (S02E35)
Skradzione dzieciństwo (S02E34)
další epizody (22)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky