foto

Ewa Kolasińska

  • nar. 13.7.1951 (68 let)
    Poznaň, Wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
2018 Szczescie
Tvář
2014 Mur
2013 Kanadyjskie sukienki
Walesa: člověk naděje
2009 Kočičky
2008 Drzazgi
Pora mroku

TV seriály

2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Stop barierom! (S03E13)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace