foto

Hideaki Itó

  • nar. 3.8.1975 (43 let)
    Gifu, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Terra Formars
Terraformars: Aratanaru Kibō (TV film)
2014 Goddotan Kisu Gaman Senshuken The Movie2 Saikikku Rabu
Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
Přes tvou mrtvolu
Wood Job!
2013 Kindaichi Kosuke vs Akechi Kogoro
Mottomo Tooi Ginga (TV film)
2012 Aku no Kyoten Josho (TV film)
Aku no kjóten
Brave Hearts: Umizaru
2011 Andarushia: Megami no houshuu
2010 Za rasuto messeji: Umizaru
2009 Kamui, ninja na útěku
2008 252 Seizonsha ari: Episode ZERO (TV film)
252: Signál života
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Nemilosrdný střelec
Wačigaija Itosato (TV film)
2006 Limit of Love: Umizaru
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
Kono mune ippai no ai wo
Kunitori Monogatari (TV film)
2004 Umizaru
2003 Namahoso wa Tomaranai (TV film)
Onmjódži II
2002 Kjúmei bjótó 24dži supešaru 2002 (TV film)
2001 Geomant
Love Song
Ostří meče
2000 Burisuta
Kurosufaia
1999 Tajemství
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)

TV seriály

2016 Boku no jabai cuma (TV seriál)
2015 Liquid: Oni no Sake, Kiseki no Kura (TV seriál)
Mucu: Mieru me (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Zainin no Uso (TV seriál)
2013 Dokushin Kizoku (TV seriál)
Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
2011 Kôkôsei resutoran (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Keikan no chi (TV seriál)
2007 Kodoku no Kake (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Tentai Kansoku (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
Shitto no Kaori (TV seriál)
2000 Ai wo kudasai (TV seriál)
Jaša (TV seriál)
1999 Out (TV seriál)
Over Time (TV seriál)
Yamada ikka no shinbô (TV seriál)
1998 Boy Hunt (TV seriál)
1997 Dessin (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace