Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Samantha riskuje vše, aby Polinu ochránila. Sato je nucen spojit příjemné s užitečným. Katagiri vymyslí plán, jak Tozawu jednou provždy zlikvidovat, a Jake je mafiánovými muži přitlačen ke zdi. (HBO Max)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První „cizácký“ reportér prestižních japonských novin už nebude vážně nemocného Tozawu otravovat. Miyamoto, který právě Tozawovi dodával informace, když mu něco hrozilo, ještě dostane šanci. Lze mu ale věřit? Samantha se (naivně) stane obětí spiknutí s výkupným, které mělo být výměnou za Polinu. Přišla o veškeré úspory a musí hledat jinde. Ishida pověří Sata právě dohledem nad investicí klanu. Vyjde zároveň najevo, že Tozawa využívá zadlužené dívky, aby pro získání přízně uspokojil potřeby vládních úředníků a obchodníků. Nejen Samantha nebo tvrdohlavý Jake jednají zbrkle: to by opravdu Katagiri vyrazil na velkou dodávku drog sám? Do druhé série je toho spousta otevřeného, což ovšem neznamená, že by to měla být nějaká zaručená pozvánka. Celkově jsem se po celou sérii pohyboval mezi třemi a čtyřmi hvězdami, Mann, který ujíždí na digitálních kamerách a sytých neonech, nás opustí hned při startu a osobně si hutný portrét japonských policejních a novinářských metod představuju jinak. Některé zajímavější postavy navíc skončily na druhé koleji, zatímco Ansel Elgort mohl najít zajímavější způsob, jak svou postavu uchopit. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově vzato velmi nečekané finále. Některé postavy se dořeší, jiné nikoliv, ale v overallu zůstává téměř vše otevřené a to je vzhledem k úvodu trochu překvapení. Zda se točí druhá série není vůbec jisté. Jako samostatný díl působivé, máme dobrý scénář, některé překvapivé scény, ale jako poslední skládačka do mozaiky neuspokojivé. ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Zhruba do první poloviny seroše super zábava, časem to trošičku víc znaivnělo. Nejvíc zklamal poslední díl. Předvídatelný děj kombinovaný s nevěrohodným jednáním postav. (Spoiler: Třeba Samantha, původně chytrá holka z oboru, která to s lidmi uměla, a nechá se tak snadno napálit? Je ochotná dát všechny úspory i vsadit svoje bezpečí za kamarádku?). Trochu pohádka, možná se v něčem příběh nechal volně inspirovat některými událostmi, myslím ovšem, že fakt jen hodně volně. Ale tak pobavilo, zabavilo a raději nad některými věcmi nedumat. Dávám šanci další sérii. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl byl pro mě určitým zklamáním, protože se mnou tvůrci ošklivě vy....vyběhli. Těšil jsem se na drsné zakončení a, ano, bez mučení přiznávám, že v mých nadšených představách figurovalo i odživotňování a poletující části lidské anatomie, jenže došlo jen na několik proplesknutí a nepříjemných výhrůžek. Děj osmé epizody přesto nebyl špatný a já bych bez uzardění hodnotil čtyřmi kousky, jen kdyby nebylo toho ekvivalentu dopisu z Nigérie. Vážně, jak tupý musí člověk být, aby skočil notorickému lháři na takovou fintu? Ne, ne, za ten šlendrián musela jedna pěticípá dolů. / Poučení: Nenech se tlouct do hlavy, mohlo by to zanechat trvalé následky. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Stále jsem si to užil, jen by mě zajímalo jestli si jsou tvůrci vědomi jedné věci. Jaké? Že američané na dovolence se chovají jako úplný idioti a podělávají jednu věc za druhou. Japonské postavy se chovají celkem inteligentně, ale Jake a Samantha dělají jednu jobovku za druhou. Jako to, že to byla léčka (s tím únosem), bylo jasné na míle daleko. Jo a zabili mi oblíbenýho yakuzáka, což mě naštvalo. Čus bus autobus a nashledanou u další sérky za pár let. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama