foto

Christos Vasilopoulos

  • nar. 16.4.1978 (41 let)
    Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Caged No More
Camp Cool Kids
Guys Reading Poems
2015 Pocket Listing
2013 Pleasure or Pain
2005 Rukojmí

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Jaký kraj, takový mrav (E03)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Konec hry (S04E10)
Najít, oklamat, zničit (S04E09)
Temný plán (S04E08)
další epizody (6)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Trakzer (S01E06)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
2013 Banshee (TV seriál)
Mizerný šachista (S01E09)
Budeme žít věčně (S01E08)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
další epizody (6)
Banshee Origins (TV seriál)
2008 Lalola (TV seriál)
Matomena homata (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Star Foodies with Christina-Laia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky