foto

Fredrik Dolk

  • nar. 14.12.1961 (58 let)
    Solna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Operation Ragnarök
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Johan Falk: Lockdown
Johan Falk: Slutet
Johan Falk: Ur askan i elden
2013 Zločiny z vášně: Mrtvá nevěsta (TV film)
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Johan Falk: Kodnamn Lisa
Johan Falk: Organizatsija Karayan
Johan Falk: Spelets regler
Villa Thalassa - helgen vecka 48
2011 Maria Wern - Ztracený chlapec
Muži, kteří nenávidí ženy
2010 Klára
2009 Johan Falk: De fredlösa
Johan Falk: GSI - Gruppen för särskilda insatser
Johan Falk: Leo Gaut
Johan Falk: National Target
Scener ur ett kändisskap
2008 Irene Huss - Skleněný ďábel
Morgan Pålsson - Världsreporter
2003 Třetí vlna zločinu
2001 Farligt förflutet
Livvakterna
1999 Noll tolerans
Sherdil
Trettondagsafton (TV film)
1998 Lithivm
1997 Nattbuss 807
Svensson Svensson - filmen
1996 Vackert väder
1995 Höst i paradiset
1993 Tryggare kan ingen vara...
1991 Joker
1990 Spänn mig för karlavagnen (TV film)

TV seriály

2019 Den inre cirkeln (TV seriál)
Korten på bordet (E08)
Allt är förlorat (E07)
Vända kanonerna (E06)
další epizody (8)
Restaurant (TV seriál)
Crème de la crème (S03E03)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2009 Riverside (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Cellisten (S02E05)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
Labyrint mobisodes (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Bröderna (S01E03)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Sune och hans värld (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)
1999 Insider (TV seriál)
Offer och gärningsmän (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Macklean (TV seriál)
Snoken (TV seriál)

Dokumentární

2014 Vikingské ženy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky