foto

Isabelle Nanty

  • nar. 21.1.1962 (57 let)
    Verdun, Meuse, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato převážně komediální herečka získala svou první větší příležitost ve snímku TATIE DANIELLE (1990). Dále se objevila ve snímku Clauda Lelouche LA BELLE HISTOIRE (1992). Její asi nejslavnější rolí je hypochondrická trafikantka Georgette v AMÉLII Z MONTMARTRU (2000), za níž získala nominaci na Césara v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli.

V roce 2002 si zopakovala spolupráci s Christianem Clavier a Gérardem Depardieu ve filmu ASTERIX A OBÉLIX : MISE KLEOPATRA. Poté se rozhodla vyzkoušet si režii, v roce 2002 natočila snímek LE BISON (E SA VOISINE DORINE), kde se zhostila i hlavní role po boku Edouarda Baera. S Audrey Tautou se znovu potkala ve snímku Alaina Resnais PAS SUR LA BOUCHE (2003). V roce 2011 si zahrála po boku Jeana-Paula Rouvea v komedii LES TUCHE. Jejím zatím posledním snímkem je povídková série krátkých filmů o mužské nevěře LES INFIDÈLES (2012).

R "fleurette" G

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Tuche 3
2017 Brouček
2016 Les Plombiers
West Coast
2015 Les Tuche 2 - Le rêve américain
SODA: le rêve américain (TV film)
Učitelé na zakázku 2
2014 Couleur locale
Le Grimoire d'Arkandias
2013 Les reines du ring
Učitelé na zakázku
2012 Cendrillon au Far West
Nevěrníci
2011 Zbohatlíci
2010 Le Grand restaurant (TV film)
Le mystère
2009 Inkognito
Král Guillaume
Zlato
2008 Agathe Cléryová
Disco
2007 Santa Closed
2006 Dvakrát za život
Essaye-moi
2004 Adoption, L'
Boxer století
J'me sens pas belle
2003 Bison (et sa voisine Dorine), Le
Na ústa ne
Toutes les filles sont folles
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Au suivant!
Edouard est marrant
Tři esa
À L'abri des regards indiscrets
2001 17 rue Bleue
Amélie z Montmartru
2000 Bostella, La
Bratři Sestrovi
Envol, L'
1999 Origine de la tendresse, L'
1998 Moi, j'ai pas la télé
Serial Lover: Vraždí z lásky
Ça reste entre nous
1997 Qui va Pino va sano
1996 Chassés-croisés (TV film)
Il faut que ça brille!
Secret d'Iris, Le (TV film)
1995 Le bonheur est dans le pré
1994 Folie douce, La
Pourquoi maman est dans mon lit?
Zamilovaní
1993 Návštěvníci
1992 Krásný příběh
Sexes faibles!
1990 Autrichienne, L'
Tatie Danielle
1989 Deux Fragonard, Les
1988 Záhadná Lue
1987 La passion Béatrice
Náhlý závan větru
1986 On a volé Charlie Spencer!
Un moment d'inattention (TV film)
1985 Rouge baiser
1983 Faucon, Le
Planqués du régiment, Les

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
Cold Case - Partie 2 (S02E10)
Cold Case - Partie 1 (S02E09)
Pot de terre contre pot de fer (S02E08)
další epizody (10)
2017 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Nous vieillirons ensemble (S09E06)
2016 Munch (TV seriál)
Le Procès (S01E08)
Jamais sans mon fils (S01E07)
Ultime recours (S01E06)
další epizody (8)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
La Surprise du chef (S08E03)
Tous pour tous (S08E02)
2015 Peplum (TV seriál)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Naturisme et découverte (S07E02)
2013 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un mariage et quelques emmerdements (S06E06)
2012 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Un moment d'égarement (S05E06)
L'Effet Tatiana (S05E05)
Etre (ou ne pas être) une femme (S05E04)
další epizody (4)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Engagez-vous ! (S04E08)
20 ans déjà ! (S04E07)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
2003 Grand plongeoir, Le (TV seriál)
1997 Agence Lambert, L' (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)

Dokumentární

1998 Comme au cinéma (TV seriál)

TV pořady

2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Jour de fête (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace