foto

Brian T. Finney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Buddymoon
2014 Chasing Eagle Rock
Twin Peaks: The Missing Pieces
2013 Štěňata v akci
Unidentified
2010 Open Books (TV film)
2009 Papírový hrdina
2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2007 Policajti z Rena
2004 Million Dollar Baby
Sweet Underground
2001 Zoe
2000 Camera Obscura
Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
1999 Locust Valley
Trafficking
1997 Darkdrive
1996 Devil Takes a Holiday, The
Závod s časem: Hledá se Sarah (TV film)
1995 Nesmrtelní
Sawbones (TV film)
Tajemství pod vodou
1992 Ruka na kolébce
Twin Peaks
Úderem půlnoci
1991 Neznámá tvář (TV film)

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2015 TURN (TV seriál)
Gunpowder, Treason and Plot (S02E10)
The Prodigal (S02E09)
Providence (S02E08)
další epizody (5)
2014 TURN (TV seriál)
Epiphany (S01E05)
Eternity How Long (S01E04)
2013 Maron (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
One Angry Fuchsbau (S02E17)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Zpátky v rodném městě (S06E10)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sundejte ozdoby (S01E10)
2008 Malá Velká Británie v USA (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace